Senin, 20 Februari 2017

Complete Badkamers inclusief Montage de makkelijk

Posted by Unknown on 23.51 in | No comments
Goedkope badkamer inclusief montage
Goedkope badkamer inclusief montage

Dit artikel kan helpen bij de voorbereiding en installeren van een eigen nieuwe badkamer. Daarin vindt u tips en ideeën, de stappen die u kunt volgen en welke apparatuur nodig is te vinden. Gebruik deze handleiding samen met de montage-instructies om ervoor te zorgen dat u de badkamer goed geïnstalleerd.

De badkamers zijn ontworpen om zo eenvoudig kan het gemakkelijker maken om te installeren en te monteren hun eigen, maar als je hulp nodig hebt om de droom badkamer te realiseren, kunnen wij u helpen om een ​​beetje achtergrond te geven. We kunnen dienst pakketten die hun behoeften te voorzien. Voor meer informatie, kunt u een bezoek http://www.ikea.com/nl/nl/. Voordat u begint, kan je dit leest het stadium zien en welke apparatuur nodig is om een ​​badkamer te installeren.

Wij raden u aan contact op met de experts voordat u begint met de installatie van de riolering, de installatie van tegels en elektriciteit te bespreken. Als u de locatie van de waterleidingen of elektriciteit te veranderen aan te passen aan uw nieuwe badkamer, gebruik maken van de hulp van deskundigen aan het werk van professioneel en veilig te doen. Dit zal ervoor zorgen dat u zich veiliger als er een probleem optreedt tijdens de installatie of na de installatie.

Hier zijn de gereedschappen en materialen die je nodig hebt:

1. gauge
2. Lijm afvuren
3. Ruler elleboog
4. Waterpass
5. Hammer
6. Lock pasyang kan worden aangepast
7. schroevendraaier
8. schroevendraaier vuurwerk
9. Pencil
10. Tape
11. Jigsaw
12. Elektrische boor
13. Boor diamondtipped
14. Veiligheidsbril
15. Het type versterker schroeven en schroef dat uw muur past
16. Silicone Glue
17. Tape, gebruikt bij het toevoegen van siliconen lijm

U kunt een oude badkamer uit te laden of te ontmantelen oude meubels en zorg ervoor dat het platte vlak is belangrijk wanneer je naar de installatie uit te voeren. Wanneer de kamer leeg is, kunt u de muren af ​​te dichten, opnieuw te schilderen van de muren, vervangen / installeren van nieuwe vloeren. Herinner dat de vloer gemakkelijk geïnstalleerd in dit stadium, maar altijd de bescherming van het nieuwe oppervlak op de wc voltooid installeren. Voor het installeren van een nieuwe badkamer, zorg ervoor dat de kamer klaar voor de installatie was - vloeren, sanitair en elektrische uitlaatkanalen reeds bestaan ​​op de gewenste plaats. U zult waarschijnlijk professionele hulp nodig hebben om een ​​kluis in overeenstemming met de voorschriften van de lokale water en elektriciteit te installeren.

badkamer inclusief montage
Complete badkamer inclusief montage
Badkamer inclusief montage
Badkamer inclusief montage
Nieuwe badkamer inclusief montage
Nieuwe badkamer inclusief montage
Goedkope badkamer montage
Goedkope badkamer montage

Je bent bijna klaar! U hoeft alleen maar te monteren en installeren van de lade in overeenstemming met de instructies. En met de details en de omgeving is klein, zijn de badkamers zijn afgewerkt. Nu is het tijd dat je de hendel en complementaire hechten aan al uw kabinet en de wastafel balie. Aan de slag met droombadkamer zorgvuldige planning door rekening te houden met de behoeften en familie-activiteiten bij het installeren badkamermeubel. Om badkamer oplossingen te voltooien, kunt u het meer functioneel en gecoördineerd te maken.

0 komentar:

Posting Komentar